Frou Frou Bikini

Život u Italiji, u Rimu, imao je najveći utjecaj na pokretanje brenda Frou Frou. Puno je toga što me oduvijek vezalo uz Italiju, ali jedan od najupečatljivijih utjecaja na moj život je zaljubljenost u modu, a posebice u kupaće kostime. Talijanke su posebne. Od travnja kreću u pripremu za svoje “ljetno tijelo”. Odlaze se sunčati na plaže, a u svom ormaru imaju desetke bikinija. Svaka žena se želi osjećati lijepo u svojoj koži i to i uspijeva, jer posebnu pažnju poklanja izboru savršenog badića. Sve se pomno bira od materijala, boje, uzorka, kroja ali i samopouzdanja kojim ga nosi. Plaže u Italiji više nalikuju filmskom setu nego “samo” plaži.

Život je prekratak za nošenje loših badića.

Frou Frou Bikini

Taj osjećaj ljepote želim donijeti i u Hrvatsku, da se svaka žena, bez obzira na svoju figuru osjeća posebom i lijepom. To je ipak jedini odijevni komad koji prekriva naše tijelo, a nosimo ga upravo kada se želimo opustiti, odmoriti, zabaviti - na godišnjem odmoru. Svaka žena zaslužuje dašak ljetnoga glamura, zato pridajemo veliku važnost ručnoj izradi, udobnosti, jedinstvenosti dizajna. U svaki naš bikini utkana je ljubav i briga, a ipak su cijene prihvatljive. Uz naše komade osjećat ćete se senzualno i puteno, u korak sa svjetskim trendovima.  

Brinemo o svemu, o savršenim bojama, uzorcima, materijalima i krojevima, a vi samo trebate odabrati komad u kojem ćete se osjećati posebno, a tako sigurno u sebe.